Levering Gekochte Urnen

In een periode waar u bezig bent het verlies van een overleden dierbare te verwerken hebt u ongetwijfeld geen behoefte om er op uit te gaan om een urn aan te schaffen. Ook wilt u natuurlijk geen ingewikkelde procedures doorlopen om een urn te laten verzenden. De mensen achter de urnenwinkel weten dit en daarom is de levering gekochte urnen voor u zeer eenvoudig omdat zij alles voor u regelen.

Nadat het urnen kopen gebeurd is door de bestelprocedure te doorlopen zal de urnwinkel uw urn verzenden. Het adres waarnaar de urn verstuurd zal worden hebt u opgegeven tijdens het bestellen. Standaard worden de gekochte urnen verstuurd naar hetzelfde adres als het factuur adres maar u hebt er ook voor kunnen kiezen om een ander aflever adres op te geven. Als de bestel procedure doorlopen is zal uw bestelling door de urnenwinkel in behandeling worden genomen. Er zal dan gecontroleerd worden of de betaling van uw bestelling binnen is en vervolgens zal uw urn verzendklaar gemaakt worden. De termijn van levering van urnen is afhankelijk van de door u uitgezochte urn. De meeste urnen zijn bij de urnwinkel in voorraad en kunnen dan ook binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd worden. De levering van gekochte urnen die door kunstenaars op bestelling gemaakt worden zal echter langer in beslag nemen. Dit komt omdat de urn dan speciaal voor u gemaakt zal worden en u daarmee een unieke urn in uw bezit krijgt. In de meeste gevallen zult u echter binnen enkele dagen uw urn thuis bezorgd krijgen en daarvoor hoeft u niets extra’s voor te doen en ook niets voor te betalen. Als u vragen hebt over de levertijd van de verschillende urnen dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van de urnenwinkel.

Alle gekochte urnen worden door de urnenwinkel verzonden door TNT post waardoor u de urn thuis bezorgd krijgt. Ook zal elke urn verzekerd worden verzonden, dit is nodig omdat er zeer waardevolle exemplaren in de urnen collectie zitten. Wij moeten er net als u niet aan denken dat er urnen onderweg verloren gaan en daarom wordt deze verzekering afgesloten. Omdat via deze werking urnen kopen betekend dat uw bestelling thuis bezorgd wordt hoeft u er dus de deur niet voor uit. Toch kan het voorkomen dat er onderweg iets met de urn gebeurd waardoor deze beschadigd of zelfs helemaal kapot is. Er wordt bij levering van urnen goed op gelet dat de urnen stevig verpakt zijn en dat ze bij een normale behandeling niet kapot zullen gaan. In dat geval dat dit wel gebeurd is het belangrijk dat u direct contact op neemt met de urnenwinkel over de beschadigde of kapotte levering van gekochte urnen en hun op de hoogte stelt van de problemen. De medewerkers van de urnenwinkel zullen dan in overleg met u bepalen of u uw geld terug krijgt of dat u een vervangend exemplaar toegestuurd krijgt. De mensen achter de runenwinkel vinden het heel belangrijk om service aan u te verlenen en daarom wordt er ook serieus met de levering van urnen omgegaan. Dit is ook waarom urnen online kopen bij de urnenwinkel u verzekerd van een snelle levering van een goed product.

De levering gekochte urnen kan er ook toe lijden dat u niet helemaal krijgt waar u naar op zoek was. Als u bijvoorbeeld de urn toch niet zo mooi vindt of het is niet helemaal wat u er van verwacht dan kunt u gebruik maken van de wettelijke termijn van zeven dagen bedenktijd. Dit betekend dat u binnen zeven dagen na de levering van gekochte urnen de urn terug kunt sturen en u uw geld terug krijgt. Let er hierbij wel op dat de originele verpakking en natuurlijk de urn nog intact is en de urn natuurlijk niet gebruikt is. U zult bij het retourneren echter wel de kosten hier van voor uw eigen rekening moeten nemen. Als de gekochte urnen bij de urnenwinkel binnen is en gecontroleerd is op eventuele beschadigingen dan krijgt u het aankoop bedrag op uw rekening terug gestort. De mensen achter de urnenwinkel vinden naast de snelle levering gekochte urnen ook heel belangrijk om zuiver om te gaan met het retourneren en doen er dan ook alles aan om dit voor u goed af te handelen. Door deze manier van werken zult u waar voor uw geld krijgen en laat de urnen winkel zien waar zij sterk in zijn. Neem dus snel een kijkje bij de urnenwinkel om daar de urnen kopen te gaan die geheel volgens uw wensen zijn.